| عکس های کنسرت رضا صادقی 15آبان برج میلاد | |||
|
افزودن به علاقمنديها
ثبت لينك در
ايميل كردن اين
نمايش: 7798 نظرات (28)...
رضا صادقی مثل اقیانوس بیکرانی است که اگر روزی خشک بشود ما ماهیای این اقیانوس از بی آبی می میریم.عزیزم نقطه سر خط.
بهترین یعنی او
صدایی که هیچ مشابهی ندارد.می توان از او تقلید کرد ولی نمی توان مانند او شد:مهربان، محبوب با صدایی جادوانه.
...
رضا صادقي عاليه و هميشه محبوب .طرفداراشو دعوت مي كنم حتما به وب سايت حرفه اي ترين هنرمند و خواننده جهاني ايران برن به آدرس : http://WWW.RAJAN-ONE.blogfa.COm
...
رضا عزيزم خيلي دوست دارم و با تمام وجود دوست دارم و با تك تك آهنگهاي قشنگت خاطره دارم و براي من از گذشته خيلي عزيزتر شدي. چون تمام اهنگ هاي تو من را ياد يه دوست خيلي دوست داشتني به نام سامان مي اندازه.
![]() ...
یه سلام گرم به خود سلطان و همه ی مشکی پوش ها
************می خوامتون******************* فقط همین... ...
جدا دم گروه نورپردازی به مدیریت اقای اسماعیلی و طراحی نور اقای سینایی بابت این نور پردازی های حرفه ای گرم و خسته نباشید داره.
...
با سلام من از طرفداران رضا صادقي خواهش مي كنم كه حتماً به سايت 8.8.247.13 برن و در بخش موسيقي به رضا صادقي راي بدن.حتماً حتماً اين كار رو بكنيد در ضمن مي تونيد هر يك ساعت يك بار دوباره راي بديد.
...
بهنام صفوی تو مصاحبش با ترانه ماه می گه من عاشق صدای رضا صادقی هستم و با اهنگ های سلطان زندگی کردم علاوه بر اینکه می گه رضا صادقی خواننده منحصر به فردی تو موسیقی پاپ هست خواننده محبوب منم هست و منم تو اهنگ هاش به خاطره علاقه ای که بهش دارم ازش الهام می گیرم
رضا جووون من از خودم بیشتر دوست دارم نوشتن نظر |
||||
| آخرین بروزرسانی ( شنبه, ۱۶ آبان ۱۳۸۸ ۱۴:۳۹ ) | ||||